Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
oa(12)


JagJävel

fan
satans,
helvete,

du visste att jag knullade en annan
smekte hår, slickade hud,
borrade in mina vätskor

du sa aldrig något
inte ett knyst,

möttes aldrig av besvikna blickar,
förbannade morgnar

solen gick upp vanligt,
molnen aldrig täckande

du led helvetes kval
för att jag och min kuk skulle må bra,

numrerad plats i helvetet hade jag ändå,

fasaden var obruten sigill,
saknaden att finna ovan nystärkta lakan
oändligt,

mötte dig på vägen mot perfektionism
gav födelse åt åtrå som dömdes på livstid,
ett ute blev inne där istapparna aldrig kunde smältas,

du var min dröm som sakta släckte ditt liv
till mekaniskt fundament, ett duntäcke utan värme,

jag, jävel, är en jagjävel
en förbannad parasit
ett hatobjekt och en spottloska, en futtighet
och ett forna löfte om två åttor i varandra,

men jag log när jag knullade,
du log när du tänkte på någon annan,

alla avundades våra liv
vackert, bildat, där fernissan aldrig torkade,
där färgen aldrig nyanserades,

rent, skört, i ett dolt helvete

du visste att jag knullade en annan

fan,
satans,
helvete,

vi skulle ändå dö,

efter en ensamhet tillsammans,




Prosa av Max Poisé
Läst 216 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-03-18 08:46



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Intensiv och stark text full av förvirrad förtvivlan och ilska. Vilka val finns i livet? Vad är uppriktigheten värd?
2020-03-18

  ULJO
Tänker på svordomsvisan. Tror det var Galenskaparna.
2020-03-18

  WyS VIP
Självinsiktens ens bleka krankhet.... Vaknar!
Var det värt allt som blev för några sekunders njutning.... Sånt är livet så mycket falskhet finns det...
Sjöng ngn. Stark beskrivning naket o o redigerat!
2020-03-18

  Öknens Ros VIP
En helt annan sida av dig, men inte sämre för det, tvärtom. Kraftfullt, med energi, en ton som osar av återhållen ilska. Bra jobbat!
2020-03-18

  Solstrale VIP
Starkt, svårt, berörande och outhärdligt team - det knyter sig lite inom en... Bra förmedlat och otroligt formulerat! Ordval och tilltal på många bottnar det når och slår! Perfekt!
2020-03-18

  Nina Nightwish VIP
Vilken jäkla bra text! Den kändes som en käftsmäll.
2020-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé