Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Perspektiv

Jag har ägnat det senaste året
åt arkivering
fått tillfälle att fördjupa mig i
Sveriges historia

Må vara att spannet bara är
1860 till idag

Sverige reste sig från fattigdom
till det välfärdsland vi idag tar för givet

Spanska sjukan grasserade på 1910-talet
ca 50 miljoner människor världen över dog

Mellan 1860 - 1920
emigrerade 1,5 miljoner människor från Sverige
för att söka lycka "over there"

Det är viktigt med perspektiv




Fri vers av AA VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-18 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP