Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har inga symtom :)


Coronarim

 

Här sitter jag på min sänkant och genom fönstret tråna

är det som jag har allergi av hassel eller virus av Corona

visst kliar det i halsen och mina ögon slutar ej förvåna

de rinner och kladdar men torkar med papper jag fått låna

 för inte hann jag bunkra papper och inte närbutiken råna

men snart har affären fullt upp med pasta och Tarragona 

sen njuter jag i ensamhet även om jag om mina kära måna

med facetime och skype talar vi och gläds åt toner polyfona.

 

(c)tk.

 




Bunden vers (Rim) av thyra
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-03-18 16:25



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Tack, vilket flyt, fina ordvändningar och jag gillar " med facetime och skype talar vi och gläds åt toner polyfona"
2020-04-18
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra