Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önska dig död.

Jag möter din blick
i öronbedövad tystnad
Önskar att Du vore död
Dödens sorg har jag lärt mig leva med
men sorgen över att Du
vill leva ditt liv
utan någon plats för mig
lämnar min själ
i förtvivlets lågor.
© Kajsa.




Fri vers av Kajsa Karin VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-03-18 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Karin
Kajsa Karin VIP