Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frötider

Så ett frö av kärlek
Och du kan skörda detsamma
Kärleken växer och frodas
Blir större när du slösar
Alla behöver kärlek
Hjälp världen att sprida kärleksfrön
Så kanske vi kan få fred på vår jord




Fri vers av Feliaxel VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-03-19 11:29



Bookmark and Share


  Nils-Robert
En dikt med bra appell som avslut.
2020-03-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Kloka ord i kärlekens tecken!
2020-03-19

  ULJO
Kärlekens frö gror om de får rätt näring.
2020-03-19

  Öknens Ros VIP
Fin tanke att bära med sig.
2020-03-19

  Marita Ohlquist VIP
Visdomsord av en klok medmänniska!
2020-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP