Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vip-festen Narcissus!

Tänk om man anordnade sina egna Vip-fester?
Till egen ära.
Jag talar inte om födelsedagar, nä de är alltför vanliga...

Jag talar om att fira sig själv, nästan jämt...
Bara för att ha lite roligt.
Men det är väl lite ologiskt?
Det måste i sådana fall finnas ett skäl eller flera till sådana fester.
Kanske fira sin egen narcissism måhända,
och på sådant sätt uppmärksamma historien om narcissus, och kanske om man ska gå till ytterligheter, fira påsk på detta sätt, fira påskliljan...?
För den har ju med narcissus att göra?!
Men då firar man ju varken sig själv eller sin narcissism, och går på så sätt bet.
Den största ytterligheten att fira sig själv...
ÄR ATT INTE HA NÅGON ANLEDNING ALLS, utan bara göra det!




Bunden vers av Mim
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-20 07:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim