Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad?


Rummet är dämpat
Persienner i brunt
fyra väggar av betong
Det tystnar

Förväntansfulla blickar
som
riktas
mot en singlande
slant

De tu håller andan

myntets
oberäkneliga
färd
mot parketten
avgör
deras skakiga öde

Idag skall det ske




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-20 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP