Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lärdomar

Mitt i det dystra
som ockuperar vardagen
känner jag ett försiktigt hopp
ett embryo, ett frö
till något annat
som berikar

Under förutsättning att människan
är förmögen att dra lärdomar
ur det som är




Fri vers av AA VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-03-22 22:14



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/news/coronavirus-radio-bbc-lauren-laverne-zoe-ball-matt-edmondson-never-walk-alone-a9413491.html

2020-03-22

  Monika A Mirsch VIP
Din text, din dikt ger mig hopp om morgondagen ... ganska sällsamt i dessa tider!
2020-03-22
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP