Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku 23/3

 

hästhovens guldfärg

väcker känslornas durton

vid vattnets vågbrus 

 

(c)tk.

 




Bunden vers (Haiku) av thyra
Läst 295 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-03-23 12:19



Bookmark and Share


  limerick
Kreativ haiku. Grattis till placeringen.
2020-03-24

  Gunnel Eriksson VIP
Tycker om att du kallar den "hästhov".
Sällan man hör numera. Vacker haiku
med härlig bild.
2020-03-24

  Annie b'larsson VIP
Ack, denna ljuvliga vår..
2020-03-23

  ULJO
Ett härligt vårtecken. En stålande sol.
2020-03-23
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra