Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sockertopp

Jag ser dig och ler
Glädje sprids i min kropp
Även fast du det inte ser
Är du söt som en sockertopp




Övriga genrer av G.F.N
Läst 115 gånger
Publicerad 2020-03-24 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

G.F.N
G.F.N