Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du Ni Någon

Ser du inte
Ser ni inte
Ser någon inte

Mörkret och ensamheten
Regnet och stormen

Såklart du inte ser
Såklart ni inte ser
Såklart någon inte ser

Allt du ser
Allt ni ser
Allt någon ser

Är ljuset och gemenskapen
Regnbågen och solen




Övriga genrer av G.F.N
Läst 104 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-24 09:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

G.F.N
G.F.N