Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Onsdag

Orkar jag några dagar till
Nästan fredag
Ska jag ändå inte orka några dagar till
Dag efter dag men snart är det helg
Att få en liten paus innan allting börjar om igen
Gåtan med livet kommer jag aldrig lista ut.




Övriga genrer av G.F.N
Läst 99 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-25 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

G.F.N
G.F.N