Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med corona kröna Den Nya Världsordningen

Det verkar som att de med hjälp av corona
vill kröna Den Nya Världsordningen
viruset verkar smidigt kunna ordna
vad de inte kunde med klimatet och terrorismen
nu använder de sig av en mer direkt skräck
till att döda folk och krossa världsekonomin
så folket fastnar i rädslans träck
och blir lättstyrda som dagisuppfostrade glin
mycket har hänt sen flygplanen flög in i tornen
smygande manövrar har förvillat folk och tagit liv
år 2030 vill de fritt kunna visa hornen
nu avancerar de mot målet med sjumilakliv
de vill förslava mänskligheten och styra individen
rasera världen och sätta sin stämpel
de med allseende ögat på toppen av pyramiden
vill ur ruinerna bygga Salomos tempel.




Bunden vers (Rim) av Thylacine
Läst 296 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-03-24 13:58



Bookmark and Share


  Ulf Carlsson VIP
Insinuant konspirationstext men ändå med viss tvekan ("Det verkar som att...")
Smaklös och spekulativ apokalyps "med hjälp av corona".

2020-05-04

  Larz Gustafsson VIP
Frimureri är rikemansdekadens och ockultism.
Yoga och annan djävulskap är med och banar vägen för Antikrist.
2020-03-24

  Koloristen
Så är det! Frimurarnas tentakler i kulisserna.

Nu väntas det bara på att rättänkarna här slänger in sina inlagor om "konspirationsteorier".
2020-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Thylacine
Thylacine