Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Klimakteriekossa

Ibland blir jag så trött
Hon är så tjatig
Kärringen jag ser i spegeln
Har sagt till att hon ska sluta ljuga så förbannat!
Var tog åren vägen?
Om dagarna springer jag ju skitfort
Stannar inte
Utan försöker finta det där berömda klimakteriet
Men nog fan så ringer den biologiska klockan
Larmar högt och ljudligt
Fängslar det som en gång var ungdomen
Brottar ner den på marken
Och försöker tala kärringen i uppror till rätta
Men bättre fly än illa fäkta
Eller hur slutar denna text
Äh.. Jag är ju jag
Kärring eller inte
Springer ju skitfort
Catch me if you can
Din bitterfitta!




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 127 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-03-24 22:52



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
kärringen är gammal
2020-03-25

  Nils-Robert
Rolig självsatir
2020-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish