Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinna med barnansikte

tankar in gosighet som volvon tankar bensin
måste ha full tank
å det tar en evighet
du snarkar när jag simmar
i Venedig eller var jag nu är
värsta morgonfyllot

tvåla in mig i dig
så jag blir en ren
utan tanke på virus
stjärten dras gossapp gosapp gosapp magnetiskt till din mage
jag är en tryckknappsgris
drömmarna hummar
bäddar in oss
i mjukt bo
botime
botime
jag är din slända
du är min enda mage i världen

det hemska är att vi måste gå upp ur sängen
jag känner mig sjuk
snorig
horig
knölig
ovan vid ljus
mera botime tack!

ljuset väcker oss
himlens blick når in i sovrummet
jag trycker länderna mot dig
tryckknappsgrisen i frotte vill inte vara me
hjärnan har vaknat och skriker Corona Corona
inställda roligheter
alla inställda människor
rädda för å dö
men jag är mest rädd för ljuset rakt in i min Smeagol

du går upp
ropar från nedervåningen
duvorna är tillbaka
lycka ropar jag tillbaka
samtida är vi
flödena
jag övar mig att sväva lätt i Avestaforsens brus
vara stilla i krokodildalen
stilla i coronavinden

våren är inställd på smekningar
knopparna öppnas
av Marilyns leende
några sekunder i evigheten

jag skyddade det bästa inom mig
gömde i knutna händer
jag minns inte längre vad
öppnade en dag händerna
såg i virrvarret av livslinjer
en sliten kvinna med barnansikte


jag höll händerna kring dig i november
sa att du var vacker fast du va ganska blek och tråkig
torr på någe vis
bortvänd och stressad för senaste rapporten om krisen krisen krisen
jag sa att du va vacker
å jag va tryckknappsgrisen
hela december och januari och februari och mars

ingen stress för min skull
jag är redan i karantän
i full blom karantän
långt bort från enögdhetens epicentrum.









Fri vers (Spoken word/Slam) av Magdalena Eriksson VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-03-26 10:41



Bookmark and Share


    April Stark
Det här var en väldigt fin text hörrudu
2020-03-30

  Lars Hedlin
En mycket fin text!
2020-03-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Du är bara för härlig! Man kan bara älska ordflödet i dina underbara texter!
2020-03-26

  Marita Ohlquist VIP
Fantastisk text som stimulerar tanke och känsla.

2020-03-26

    Max Poisé
Kul...kom på mig att jag log genom texten!
2020-03-26

  Nanna X
Ja det är en fin text men jag blir så avis, jag vill också ha en man att skriva om sådär.
2020-03-26

  ULJO
Fin text detta
2020-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP