Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 26/3

 

 


kvällsolen dalar

aftonmaten uppäten

solkatten värmer

 

 

[c]tk. 




Bunden vers (Haiku) av thyra
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-03-26 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra