Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÅRENS SINNEN

Se på sippan
i det grå,
nippertippan
vit och blå!

Hör på finken
och hans sång,
spelevinken
dagen lång!

Känn hur vinden
ljummen drar
över kinden
öm och rar!

Dofta våren
ung och stark,
ny och boren
åkermark!

Smaka alltet!
Bjud din gom
sötman, saltet,
livets blom!

Lyssna, lukta,
smaka, känn!
Se och frukta
Gud, din vän!
















Bunden vers (Rim) av Ulf Carlsson VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-27 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP