Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strimma av hopp

Får jag vila
Mitt huvud
Mot din axel

En liten stund

Min livsande
Flämtande
Svag

Min själ
Bortom all
Räddning

Trösta mig
Viska svalkande
Lena ord

I mitt öra

Där det
Är som
Svartast

Ser jag
Ljuset
I dina ögon

Som leder
Mig tillbaka
Till liv

Igen








Fri vers av Virvelvind
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-27 20:54



Bookmark and Share


    carinamnm
Vacker och mjuk, hopp!
2020-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Virvelvind
Virvelvind