Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sammetsmjuk evighet

Med vassa röda naglar
Skriver hon blodiga melodier
i hans rygg
Lika vass som ironin
Snart ska evighetens sammet
lägga sig över honom
Mjukt och mörkt
Hennes sylvassa tänder
mot den bleka pulserande halsen
Snart ska de vandra under stjärnhimlen
Mörkrets drottning och hennes prins




Fri vers av Arwen85
Läst 103 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-28 10:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arwen85
Arwen85