Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I still care a lot!

When you not saying the words I so need to hear

When you stop touching me that special way

And that way your eyes steer at me

 

Every day the pain in my heart beating

That off beat feeling deep inside

 And our love fading away, but I still care a lot

 

It will be ok

Everything heals eventually

Sometimes it’s better to walk a bit and just cry

 

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2020-03-29




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 446 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-03-29 17:06



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Ett krossat hjärta behöver tid att läkas
känslofylld poesi
2020-04-21

  lila fjäderblomman VIP
Sorgligt och insiktsfullt!
2020-03-30

  Rise Little One
Varma rader om en då relation...
2020-03-30

  ULJO
Berörande skriftat
2020-03-30

  Nils-Robert
Fin dikt om förlorad kärlek
2020-03-30

  Maria Sundelin VIP
Att bry sig är aldrig fel
Kramar
2020-03-30

  Marita Ohlquist VIP
Berörande om en relation som inte längre är!
2020-03-30

  Ewa-Britt Nilson VIP
A cry low or high
can help a guy
so take a fly
if you don´t
hit the sky
the sigh which
always comes
maybe can tell
why and how you
should try...
2020-03-29

  Magdalena Eriksson VIP
de vi älskar och älskat följer oss...
2020-03-29

    ej medlem längre
Sorgligt och fullt med känsla!
2020-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin