Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

somebody too feel and touch!

I need somebody to know and hear

I need somebody too feel and touch

 

In the moment in the here and right now

Changes will happen sooner or later

 

 Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2020-03-29

 

 

 

 

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 252 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-03-29 17:11



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Längtansfulla rader
2020-04-21

  Margit Grell
Texten öppnar upp för hopp!
2020-03-31

  lila fjäderblomman VIP
Stark längtan!
2020-03-30

  Maiah VIP
Hoppfullt
2020-03-30

  Salvation Pepper
Hope is good!
2020-03-30

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om saknad och längtan.
2020-03-30

  Rise Little One
Det flyter på efter en viss riktning
2020-03-29

  Ewa-Britt Nilson VIP
Everything goes
around and so do we
but if vi lät bli och bara
vänta... Skulle nå´t sig
ändå förränta... Eller allt
blev vid det permanenta...
2020-03-29

  Blomma-Stjärna VIP
mycket bra!
2020-03-29

    ej medlem längre
Ja, det är det enda man kan vara helt säker på. Saker förändras,vilket ger plats för hoppet.
2020-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin