Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Detta måste upphöra (Min klimatkamp 29/3)

"Vi behöver tänka på ett helt nytt sätt. Det politiska system som vi har skapat handlar bara om konkurrens. Man fuskar om man kan, för allt som betyder något är att vinna, att få makt. Detta måste upphöra, vi måste sluta konkurrera, vi behöver samarbeta och dela planetens resurser på ett rättvist sätt."

Ovanstående är ett citat (min översättning) ur ett tal i boken No one is too small to make a difference av Greta Thunberg.

Apropå allt och ingenting.
(Och för att jag inte idds formulera något eget ikväll.)




Övriga genrer av Aloisia VIP
Läst 140 gånger
Publicerad 2020-03-29 20:49



Bookmark and Share


    April Stark
Håller med!
2020-03-29

    April Stark
????
2020-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP