Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

öken

 

alla ord som kom

ur den torra strupen

jag drack

drack mig otörstig

försökte släcka elden

i din osande mun

stod sen där

väntade förgäves

på upprättelse.




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-03-29 23:43



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Mycket symbolik med flera tolkningar att inflika...

Tycker mycket om!
Dessa formuleringar behövs! För en sann reflektion i vissa skeenden i livet!
2020-04-20

  Annie b'larsson VIP
Gillar ordet Upprättelse. Tänk så mycket det ibland skulle betyda. Men där står man och får inget förlåt, ingen ursäkt, ingen upprättelse. Bara en tappad tro på människor, som man måste försöka laga fort. Om det går.
2020-03-30

  ULJO
Melankoli
2020-03-30
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP