Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mental rustning

Din mentala rustning
drar ner mig
Ingenting gör så ont
som din muns rakblad
Jag kan inte andas
för du tar allt syre
Ingenting gör så ont
som din muns rakblad
Du gav mig ärr
Både synliga på min hud
Och osynliga i mitt hjärtas innersta rum




Fri vers av Arwen85
Läst 151 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-03-30 12:02



Bookmark and Share


    April Stark
Nämen aj, skickar stöd! <3
2020-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Arwen85
Arwen85