Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De döda kan inte känna något fel.

De döda kan inte känna
något fel
Kanske är det de
som är mest oförstörda
de som får färdas
till andra dimensioner
i tidig ålder




Fri vers av Arwen85
Läst 24 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-20 10:30



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
De som befinner sig i förtappelsen håller nog inte med dig.
Evigheten består av två sektioner...
2024-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Arwen85
Arwen85