Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårens ansikte

Oj sa Koltrasten
Vart tog våren vägen
Kung Bore har ju återvänt

Lugn sa Bofinken
Den ska återkomma
Jag har kort till Kung Bore sänt

Han har lovat släppa taget
Låta våren komma fram
Och vi får se den sol vi känt




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-03-31 14:22



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Kul och optimistisk vårdikt!
2020-03-31

  ULJO
Hoppas Postnord levererar kortet snart.
2020-03-31

  Marita Ohlquist VIP
Gillar dialogen där fåglarna pratar om våren och längtar efter sol och värme.
2020-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP