Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagdrömmeri, ett växthus!

-Dagdrömmeri...!
Sutta , dvs. Sug på ordet, och beakta, att det kan vara vackert såsom ett växthus, med STOR GRÖNSKA!




Bunden vers av Mim
Läst 81 gånger
Publicerad 2020-04-01 04:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim