Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Books are my savior!

När jag behöver resa i tanken
så finns den där väntandes på mig...
Med doft av papperskärlek
En läsare lever tusen liv
Helt plötsligt är jag i ett slott
i de skotska högländerna
Regnet spelar musik mot stenväggen
Dimman dansar, virvlar
kring mina ben
Tänk att bokstäver
kan vara så magiska

Jag befinner mig
i Mordor
Onskans och Mörkrets plats
Jag och Bilbo
ska förgöra ringen
Härskarringen
som spilt blod
Som förmörkat
många hjärtan
Spridit sitt gift
i jorden

Tack böcker
för att ni räddat mig
För att ni gett mig vänner
I fantasins oändliga värld.





Fri vers av Arwen85
Läst 103 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-01 11:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arwen85
Arwen85