Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag önskar dig Billy kära fina N och S och J alla ni som fick sålde er kärlek för pengar


Billy the Kid

jag fick nog av orakade kinder över mitt sköte
förfulande kommentarer
rasslande insekter istället för smekningar

en ensam natt födde jag gråtande dig ur pannan
silverögat blänker
järnet ligger kallt i Billys hand

jag går runt i samma trosor varje dag
tror inte längre på renhet utifrån
luktar blod från de dödas ö
krutrök och snö
mäter min skugga
balanserande på fullmånens vita halkbana

Billy räddar mig
om konsensus är ute å går
mobben drar samman sitt nät
säger vi får knipa hop
låta svinet som tog för sig av någons ungdom
komma undan
han skjuter allt som rör sig tills det blir tyst

jag har gett ängeln sparken som livakt
dåligt jobbat måste jag säga
fan vad jag knöt ihop mig
i en obekväm ställning för din skull
du likriktning
du traditionsbärare
du genusgrav
du hämmande jävla självanpassade lögn
du erotikdödare
du som vill ha passioner
men
inga utbrott
med tungan
ville du ha

nu har jag Billy
och Billy har mig
i sin glödande kolv
han bor här under min navel

jag ska vårda Billy som det KID han är
en röd skjorta i siden ska du få
en extra silverstjärna på bröstet
ska vi säga så
att jag är trygg nu
kan jag låta läpparna glida isär
kan jag släppa ut mitt hjärtas fågel nu




Fri vers av Magdalena Eriksson VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-04-26 22:52



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Underbar text om att stå upp för sig själv och sin känsla.
2020-04-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Vilken helt fantastisk text, med en salig blandning av både livets fula och vackra ingredienser!
2020-04-27

  ULJO
Berörande läsning från din penna
2020-04-27

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om en instängd fågel som nu flyger med fria vingar!
2020-04-27

    Max Poisé
Finns en viss tilltalade smuts här och den är hyperintressant tycker jag. Svett och odör blandat med kärleksvisslingar. Hur skitigt som helst och helt, helt underbart:-)
2020-04-27

  KattenKin VIP
Wow vilken vacker text! Bra med en Billy, skönt att få släppa ut hjärtats fågel igen. Sparar pärlan. Tack!!
2020-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP