Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödligt grepp

Du stör min balans
Hårt blir mitt fall
Du håller mig fast
Du är för stark

Jag kan inte gå.
Kan inte stå.
Jag trycks ned i stoftet
Min värld går i lås

Jag vet inte längre, längre vem jag är
Jag är döv för mitt inre. Du tystar min själ.
Jag kvävs för din vilja. Jag får inte luft
Ett dödligt grepp. Jag kommer inte upp

Du får som du vill
Bara jag får frid
Du får som du vill
Jag ger dig mitt liv




Övriga genrer av Solkors
Läst 120 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-01 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solkors
Solkors