Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Börda.

Liten gren hänger tung och sargad
Dess spröda löv de gulnar, de ruttna i sin linda
Försvinner för evigt i höstens frusna vindar

Livlös och vanställd förgrening
Suger kraft ur friska rötter
Hänger tungt på trädets stam och fötter

Skär av, låt falla ner för att dö
Slukas upp av jorden
Ge plats åt nya frön




Övriga genrer av Solkors
Läst 129 gånger
Publicerad 2020-08-24 14:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solkors
Solkors