Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

evigt stum

Det var en orm som väste i ditt öra
Förgiftade ditt blod
med lögn och perversion
Du kallade ormen vid dess rätta namn,
högt! och den försvann
Förtrollad till förvriden och murknad stam
evigt stum




Övriga genrer av Solkors
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-19 12:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solkors
Solkors