Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Karantän och aprilstorm passar bra ihop!


SITTA INNE

Sinnelag för innedag.
Blåsten minskar mina måsten.
Men jag måste inget, jag!
Sitter inne än ett slag.

Dag för dag i välbehag.
Minnen lugnar mina sinnen.
Ute härskar stormens drag.
Sitter inne gör dock jag.

Mången dag blir gången dag.
Sitter inne med mitt minne.
Tanken gör mig mindre svag.
Vinden viner mera vag.

Sinnelag för innedag.
Trösten räcker fram till hösten.
Då får lugnet övertag.
Kanske evigt? Vad vet jag?




Bunden vers (Rim) av Ulf Carlsson VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-04-03 12:33



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Fin text som rymmer mycket! Ett lugn, en acceptans, till och med trivsel i innesittandet. Gillar upprepningarna som binder ihop verserna.
2020-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP