Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan.

Jag slänger mig i din famn
Andas ut
Allt.. du får allt
Dig som jag mötte till slut
Du..
Blod av mitt blod
Själ av min själ
Två hav som möts till sist
Där aftonsolen går under och världen rämnar.




Övriga genrer av Solkors
Läst 120 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-04 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solkors
Solkors