Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla kosmos

Mitt inre
är som ett
stilla kosmos:
kaotiskt men
instängt
Expansionen
gör ont,
utvecklingen
uteblir och
trycket ökar...




Fri vers av Seasons VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-04 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP