Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mycket!


Sjukvårdspersonalens morgonkaffe, eller att känna efter för

Är det snuva regular man har?
Så här till morgonkaffet?




Bunden vers av Mim
Läst 101 gånger
Publicerad 2020-04-06 01:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim