Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kyssande vind

snoret torkar in
i näsbenet ingen får
peta loss det nu

kyssar är ute
kan sprida dödens virus
väggen växer in

i medvetandet
omärkligt som en vårvind
bryter jag genom

lagens långa arm
muren av förstånd ful
som rädslans missväxt


rymden halstrar mig
hårt under gråa stammar
inga löv ännu

fladdrar len sång kring
vitblek hud och svidande
ögon i solvind




Bunden vers (Haiku) av Magdalena Eriksson VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-04-06 12:35



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Väldigt bra
2020-04-17

    Max Poisé
Oj, vilket fint tempo du har här..bockar ödmjukast...
2020-04-06

  Marita Ohlquist VIP
Bra allihop, tillsammans bildar dom en helhet över tiden som är
2020-04-06

  ULJO
Ditt bidrag till Corona emededminen

2020-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP