Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ensam kropp

jag vill inte ha dig jävla torra löv

inte se ditt darrande skrumpna


du tar mig i din torra hand som en vacker siren

sjunger mig bort från allt levande

men

blåsippor trär blåögda sockor på mina fötter




Fri vers av Magdalena Eriksson VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-06 12:37



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark som bara den...
2020-04-17

  lodjuret/seglare VIP
Livet självt som ett darrande löv, torkans skit sitter där likt en klöv, eller spritter som av liv i en häst, frågan är vilket som är bäst, att ligga i en rännsten eller sitta i en röv...
2020-04-07

  ULJO
Melankoli i vårens linda
2020-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP