Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bensträckare



Mitt i
sa hon helt seriöst
att hon ville bada i min utlösning.

Medan vi funderar på hur det ska gå till,
sa jag,
kan vi väl tala lite grann om frihetens plats,
det känslomässiga tänkandet i ett robotsamhälle
och var i helvete
du ska bada nånstans.
Var vill du ha det ?

Är du så där, frågade hon.

Hur då ?

Jag kommer helt av mig.

Vad tror du jag gjorde då ?




Övriga genrer (Satir) av Gunnar Hilén VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-07 08:26



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Hahahaha..........
2020-04-07

    Lena Staaf VIP
Språkförbistringen kan verkligen ställa till det.
2020-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP