Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sol som lockar

 

våren kom av sig

vågar den inte visa sig?

den är ju så vacker

varför så blyg?

 

seså, ta min hand

och visa din skönhet

jag är med dig

hela vägen




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-04-07 11:46



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Atj... äh, du vet vad jag otycker om våren... oo!
2020-04-07

  överlevaren VIP
Härliga rader!
2020-04-07

  Kungskobran VIP
Så fint med så få ord
2020-04-07

    Lena Staaf VIP
Vacker dikt! Man ska vara snäll mot solen och lirka lite så får man mycket tillbaka!
2020-04-07

  Marita Ohlquist VIP
Solen kommer och går
det är bara att konstatera
vi vill ha mer sol
mycket, mycket mera!
2020-04-07

  Cikoria Blå VIP
Så bra att diktaren leder våren rätt ;)
2020-04-07

  Feliaxel VIP
Hoppas att den stannar snart
2020-04-07

  ULJO
Skulle bli sol idag. Men inte så mycket av den varan. Våren gör som den vill
2020-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP