Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÄR STÅR VI - tanka

Sällskap på fyra

tjattrar obesvärat glatt

står mitt i vägen

upptar affärens entré

gamlingar smyger förbi

 




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-04-07 18:37



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Undrar om det hjälper det här med avstånd?
2020-04-18

  Niliboy
Ja, i dessa dagar får gamlingen bara anpassa sig å smyga förbi! Fångat på pricken!
2020-04-08

  ULJO
Många bryr sig. Men många bryr sig bara om sig själva.
2020-04-08

  Marita Ohlquist VIP
Det är häpnadsväckande att det finns folk som inte bryr sig, varken om sig själva eller andra!

2020-04-07

  Feliaxel VIP
Tänker dom inte på att hålla avstånd
2020-04-07

    Max Poisé
Haha..ja, de får minsann smyga och hålla avstånd...En Tanka i tiden helt klart:-)
2020-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP