Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Mannen med känslomässig inkontinens

Vackrare än en stjärnhimmel en kall vinternatt,
starkare än fullmånens glans, en djupt sovande natt,
känslomässig inkontinens, kostar på alla sätt,
livet ska inte vara lätt,
vinternatten andas liksom vårdagen,
höstmorgonen och sommarkvällen somnar tyst om,
mannen med känslomässig inkontinens skrämmer inte mig,
fast jag borde vara rädd.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 97 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-08 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann