Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månens natt

Min kära natt
Du är som Pandoras ask
Förgiftar mig med tankar
Dödar mig sakta
Kramar ur det sista av min saft
Du är ej min skatt

Låt mig få drömma
Om ett paradis
Kräver inte mycket
Utan bara "lyckan"
En gång bara
Bara i min dröm




Fri vers (Fri form) av Carola Viola Hedelius VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-08 01:07



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Katten vilken text här finns, den läses en av sagans prins, men katter är det gott om, till internet de bara kom, som rader om ungefär, nog finns väl i egen sfär...
2020-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Carola Viola Hedelius
Carola Viola Hedelius VIP