Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bla bla bla , diarré ord flyter på

Jag darrar för vinden
Kort och sakta
Böljande blå som himlen
Säljer smör i solen
En klyscha, a la kliché nästa

Ord som ändå ingen fattar
Bara för att skriva
Och sukta

Behöver
Ordet, orden
Dig!

Nr 2

Åh det ska vara så fint
Så många ord
Och helst rim i en haiku

Mundiarre på pappret

Söker just dig




Fri vers (Fri form) av Carola Viola Hedelius VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-04-08 01:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carola Viola Hedelius
Carola Viola Hedelius VIP