Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yellow man in Timbuktu





Ett kryddmått av din mjölkvita hud

och ett ägg i pannan



pann cake







Övriga genrer av Allan_i_Dalen
Läst 555 gånger
Publicerad 2006-09-28 23:27



Bookmark and Share


  Arowana
Effektsökeri.
2006-10-04

  himlens hemlighet VIP
la la la la la la la la La la la la la la la
2006-09-29

  molly crayons
:)
2006-09-28

    mellanmål
Mmmmm!

Mm
2006-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Allan_i_Dalen