Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-Nya vägar, nya korsningar

Bakom hundra låsta dörrar,
och tiotalet murar,
spelar änglar piano,
och dansar till glada toner,
bakom dörrkrasen föds kärleken,
om och om igen,
tusen lyckliga år, och hundra sorgliga dagar,
tacksamt andas jag under månen,
tacksam över att jag fortfarande är vid liv,
att jag blivit just jag.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 102 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-09 17:47



Bookmark and Share


    Max Poisé
Att vara du är den viktigaste i ditt liv...
2020-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann