Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
LÅTTEXT


På turnè

Jag spelar i ett band och är mäkta populär
Flickorna de ränner efter mig
Jag är en vanlig kis men med ett stort begär
Så jag har svårt för att säga nej
Men jag har en flicka därhemma
Och jag minns exakt vad hon sa
Hon sa: Hej min vän, passa dig, så var det orden löd
Jag känner dig, så ljug ej för mig, jag känner till din glöd
Så var på din vakt
Ta dig i akt
Annars kommer jag att bli din död

Sitter i en bar och dricker bärs
Och jag börjar komma i form
Nynnar på en nyskriven vers
Då hon kommer in och tar mig med storm
Men jag har en flicka därhemma
Och jag minns exakt vad hon sa
Hon sa: Hej min vän, passa dig, så var det orden löd
Jag känner dig, så ljug ej för mig, jag känner till din glöd
Men när jag ser'na i all sin prakt
Glömmer jag bort vad min flicka sagt
Och störtar rätt mot min död




Fri vers av R Peiper VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-14 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

R Peiper VIP