Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bokstoff.


Och hon frågade sig.

Och hon frågade sig en SALIG fråga.
Vad var en salig fråga?
Hon frågade sig hela livet.
Ty, det sades också, med uttrycket; En salig blandning, vad hon var.

Hon var rik, egenföretagare, hade en son,bra hus, natur. Men vad var hennes intressen...(Dolda motiv, öppna motiv hos andra)?
Och intressen, bokstavligt talat.




Bunden vers av Mim
Läst 100 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-11 04:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag gissar att "hon" är en sökare som söker saligheten, det heliga omkring oss, som är så svårt att nå.
2020-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Mim