Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bryter

 

 

tystnad

 

är gryning

din inandning

och mirakel av liv i det enda sammanhanget

 

bakom slutna ögon

är utsikten som vackrast

och kärleken

 

ordlös

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-11 04:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP