Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Autism

Jag fick veta
att jag är annorlunda
Att jag tillhör
de med autism
Jag har alltid
haft känslan
att jag är
pusselbiten
som inte
passar in
Först kände jag
en sorg
att inte vara
som alla andra
Att inte vara
normal
Sedan insåg jag
styrkan
att kunna tänka
på ett annat vis
Att kunna se
utanför boxen
Det är så
utvecklingen
går framåt
Det är inte
så tokigt
att vara
annorlunda
ändå




Fri vers av Arwen85
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-11 08:17



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Instämmer. Är själv HPS (högkänslig).
2020-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Arwen85
Arwen85